PIZZA LA VINCE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 756 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza La Vince. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:43 Zeer goede service. Prijzen zijn zoals vermeld. Bestelling conform onze vraag. Zeer vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar !
23 feb 2024 om 22:45 Voor de 2e keer echt niet oké. Ik vraag bij mijn curryworst special specifiek gele curry ipv (curry)ketchup, en verse rauwe ui: ik krijg ketchup en gepekelde ui. Bij mijn man zijn schotel 2 sauzen gevraagd. Geen sauzen meegeleverd noch op de schotel.
21 feb 2024 om 12:28 In het verleden al vele keren hier besteld, maar was deze keer de laatste keer. * Bezorger kwam eten leveren met sigaret in de mond. * Was 2de keer dat we een extra topic voor de pita besteld én betaald hebben, maar er niet op zat.
17 feb 2024 om 5:09 Het eten kwam lauw toe.
5 feb 2024 om 21:45 Was koud ,en men drinken was er niet bij.
5 feb 2024 om 20:48 Ik weet het niet. Ben nog altijd aan het wachten op mijn bestelling
4 feb 2024 om 18:32 Veel te veel ajuin in de schotels. Hadden gevraagd om adalous en bicky saus in onze schotels, maar geen saus te bespeuren
2 feb 2024 om 23:32 Niets ontvangen
2 feb 2024 om 20:09 2uur en 20 tot dat geleveerd was. Ik begrijp dat druk is maar toch. Pizza was bijna koud. Spijtig.
2 feb 2024 om 15:00 Nog voor 10u besteld, 12:15 gevraagd, uiteindelijk rond 12:45 geleverd, bleek de drank niet correct, 6,50 voor 2 kaaskroketten met sla en saus, duur en zeker als de sla en saus ontbreekt, eten was koud. Helaas is er altijd wel iets dat ontbreekt
1 feb 2024 om 12:40 Extra artisjok was niet aanwezig op de pizza
29 jan 2024 om 20:39 Fritten waren koud en te weinig gebakken