PIZZA LA VINCE

PIZZA LA VINCE Pizza La Vince

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza La Vince. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 23:58 Super lekker, absoluut niet vettig zoals meeste andere durums die we elders gegeten hebben.
14 mei 2022 om 14:30 Pasta was te zwaar kwa smaak. Tomatensaus had totaal geen smaak en veel te veel saus.
14 mei 2022 om 10:44 Weinig groentevulling paprika bv weinig aanwezig, dacht dat we extra look gevraagd hadden 0 aanwezig, al bij al een teleurstelling die niet voor herhaling vatbaar is.
13 mei 2022 om 18:57 Goed
12 mei 2022 om 23:31 Heel lekker
11 mei 2022 om 15:43 Super lekker!
8 mei 2022 om 21:30 Was de laatste keer dat we daar besteld hebben...
6 mei 2022 om 23:16 Lekker eten en snelle levering.
6 mei 2022 om 19:14 Lekker en op tijd. Top zoals altijd !
4 mei 2022 om 19:19 Eten is lekker maar elke keer als ik chixfingers bestel zijn het er altijd te weinig. Nu reeds al 4x . Spijtig. Heb dit ook al bij de opmerkingen gezet maar word geen rekening mee gehouden. Mvg :/
3 mei 2022 om 7:59 fritten waren koud en niet goed gebakken Jammer
1 mei 2022 om 20:17 De bezorging was snel en vriendelijk. Ik bestelde echter o.a. Een pasta scampi diabolique en kreeg een gewone, witte roomsaus… Niet slecht van smaak, maar volgens mij niet wat diabolique is.